jojobový olej

kozmetiky Zostaw komentarz
Moje dobrodružstvo s prírodnou kozmetikou začal s tradičnými mydla, vlastne od kožných ochorení, ktoré ma prinútili ku kúpe, a, samozrejme, použitie týchto mydiel. Potom som sa začal zaujímať o iné prírodné mydlá a postupne ďalšie kozmetiku.
Pri prechode z chemickej na prírodnú kozmetiku som urobil nejaké kozmetické “objaviť”. Objavil som niekoľko prírodnú kozmetiku, ktorá už skôr niečo počul, ale nebol o ne záujem. Najdôležitejšie z týchto objavov, zahŕňajú oleje.
Testoval som niekoľko rôznych olejov a hovoria, že sa jedná o veľmi dobré AVENE kozmetika. Moja posledná akvizícia je olej jojobového oleja
Jojoba (Simmondsia chinensis) je vždyzelený ker pôvodom z Strednej Ameriky.
Semená tohto kríka, ktorú tvorí približne 60% tukových zložiek, ktoré, po vytlačení, studený a získa sa žltý olej s miernym zápachom.
Z chemického jojobového oleja, to je v skutočnosti kvapalný rastlinný vosk, pre uľahčenie názvom olej.
Na rozdiel od iných rastlinných olejov, jojobový olej má iné zloženie mastných kyselín, čo umožňuje, že má iný než iné oleje, vlastnosti.
Jedným z problémov, s ktorými sa musíme zaoberať koži, je strata vody cez epidermis. Vzhľadom k tomu, že obsah vody závisí na stave našej pokožky. Ak je príliš veľa – pokožka je hydratovaná a hladká, keď nie je dostatok na to – koža je ochabnutý a suchý, náchylné k tvorbe vrások. Pred k výrazným stratám vody, chráni kožu s názvom. medzibunkový cement alebo mastné zložky medzi bunkami vnútorných vrstiev kože, a mimo úlohu ochrannej lipidovej vrstvy úplne alebo kožného mazu. Zdá sa, že zložky mazu sú veľmi podobné hlavných súčastí jojobového oleja. To je to, čo vysvetľuje výnimočné kozmetické vlastnosti tohto oleja.
Ako používať jojobový olej? Po prvé, starostlivosti o tvár. Je výhodné, aby jeho použitie v noci, skôr než krém. Nič nestojí v ceste, je tiež, aby ho použiť pre daný deň. Olej sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film na pokožke. Sa jedná o kozmetický účel, vhodný pre všetky typy pleti. Natłuści pleť a hydratujú suchá, mastná a s kožou upravuje prirodzenú tvorbu mazu, a preto tiež skontrolovať s akné a zmiešanú pleť.
Veľmi dobre hodí ako telové mlieko, najmä pre suchú pokožku, citlivou pokožkou, a kožných ochorení, ako sú psoriáza, alebo ekzému.
To môže byť veľkou masku na vlasy a vlasovú pokožku, najmä v prípade lupín a seborrhea. Indiáni po stáročia použití tohto oleja s cieľom posilniť vlasmi. Jojoba robí vlasy sú silnejšie a lesklé.

Moje dobrodružstvo s prírodnou kozmetikou začal s tradičnými mydla, vlastne od kožných ochorení, ktoré ma prinútili ku kúpe, a, samozrejme, použitie týchto mydiel. Potom som sa začal zaujímať o iné prírodné mydlá a postupne ďalšie kozmetiku.

Pri prechode z chemickej na prírodnú kozmetiku som urobil nejaké kozmetické “objaviť”. Objavil som niekoľko prírodnú kozmetiku, ktorá už skôr niečo počul, ale nebol o ne záujem. Najdôležitejšie z týchto objavov, zahŕňajú oleje.

Testoval som niekoľko rôznych olejov a hovoria, že sa jedná o veľmi dobré AVENE kozmetika. Moja posledná akvizícia je olej jojobového oleja

Jojoba (Simmondsia chinensis) je vždyzelený ker pôvodom z Strednej Ameriky.

Semená tohto kríka, ktorú tvorí približne 60% tukových zložiek, ktoré, po vytlačení, studený a získa sa žltý olej s miernym zápachom.

Z chemického jojobového oleja, to je v skutočnosti kvapalný rastlinný vosk, pre uľahčenie názvom olej.

Na rozdiel od iných rastlinných olejov, jojobový olej má iné zloženie mastných kyselín, čo umožňuje, že má iný než iné oleje, vlastnosti.

Jedným z problémov, s ktorými sa musíme zaoberať koži, je strata vody cez epidermis. Vzhľadom k tomu, že obsah vody závisí na stave našej pokožky. Ak je príliš veľa – pokožka je hydratovaná a hladká, keď nie je dostatok na to – koža je ochabnutý a suchý, náchylné k tvorbe vrások. Pred k výrazným stratám vody, chráni kožu s názvom. medzibunkový cement alebo mastné zložky medzi bunkami vnútorných vrstiev kože, a mimo úlohu ochrannej lipidovej vrstvy úplne alebo kožného mazu. Zdá sa, že zložky mazu sú veľmi podobné hlavných súčastí jojobového oleja. To je to, čo vysvetľuje výnimočné kozmetické vlastnosti tohto oleja.

Ako používať jojobový olej? Po prvé, starostlivosti o tvár. Je výhodné, aby jeho použitie v noci, skôr než krém. Nič nestojí v ceste, je tiež, aby ho použiť pre daný deň. Olej sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film na pokožke. Sa jedná o kozmetický účel, vhodný pre všetky typy pleti. Natłuści pleť a hydratujú suchá, mastná a s kožou upravuje prirodzenú tvorbu mazu, a preto tiež skontrolovať s akné a zmiešanú pleť.

Veľmi dobre hodí ako telové mlieko, najmä pre suchú pokožku, citlivou pokožkou, a kožných ochorení, ako sú psoriáza, alebo ekzému.

To môže byť veľkou masku na vlasy a vlasovú pokožku, najmä v prípade lupín a seborrhea. Indiáni po stáročia použití tohto oleja s cieľom posilniť vlasmi. Jojoba robí vlasy sú silnejšie a lesklé.

Komentowanie zabronione.

projektowanie stron tarnów