Látky komedogenne, alebo čoho sa vyvarovať v kozmetike

kozmetiky Zostaw komentarz
Látky komedogenne, alebo čoho sa vyvarovať v kozmetike
Ak ste nedávno kúpili nový krém alebo inú tvár starostlivosť o pleť produktu, ale po krátkej dobe jej využitia, sme zistili, že stav našej pokožky zmenil a bohužiaľ to nie je zmena k lepšiemu, ale naopak, môže byť na vine za tento stav vecí, ktoré nesie zložka prítomná v použitom náš produkt, ktorý je známy komedogenne. Komedogenny, čo to znamená?
Stručne povedané, komponenta sa vyznačuje vysokou komedogennością prípade, že je náchylný k upchatiu pórov kože, čo vedie k tvorbe čierne bodky v podobe otvorené alebo zatvorené. Upchatiu pórov vedľajší účinok, pretože spôsobuje výrazné zhoršenie kože, ktorý ovplyvňuje našu náladu a sebavedomie. V ére podporovať mladosti a nesmrteľnosť, nedokonalosti sú niečo, čo treba bojovať a vyhnú sa širokým oblúkom.
Preto to, čo ingrediencie Kozmetika Bioderma, farebné i starostlivosť, by sme sa mali vyhnúť a čoho sa vyvarovať?
parafín
Na prvom mieste sú hlavne všetky druhy minerálnych olejov, takzvané parafíny prítomné v kompozícii pod takými menami ako: minerálny olej, Paraffinum Liquidum Liquidum alebo Paranum. Minerálny olej je ropný vedľajších produktov destilácie ropy. Neukazujú žiadne vlastnosti starostlivosti, slúži len k ochrane a vytvoriť pleti mastný alebo polopriesvitný film, ktorý zadržiava vodu, ktorý pomáha udržiavať optimálnu hydratáciu pokožky a zabraňuje nadmernému vyparovaniu. Pridal sa k kozmetike, najmä starostlivosť o pleť, minerálne oleje sú navrhnuté tak, aby namazať, lesk a hebkú pleť. Bohužiaľ, v mnohých prípadoch, ukáže táto zložka sa, že škodlivé pre jeho užívateľa, ktorý spôsobuje čierne bodky a zhoršenie celkového stavu pokožky.
silikóny
Parafín musí byť sprevádzaná všetkými druhmi silikónov. V súčasnej dobe je na trhu kozmetiky existuje veľa druhov silikónov, že výrobcovia používajú vo svojich výrobkoch. Ich mená, v zložení kozmetických prostriedkov, sú vývody “kužeľ” robiť to oveľa jednoduchšie rozpoznať. Silikóny nie všetky práce komedogennie, ktoré majú obaja súpera a priaznivcov. Väčšina bak make-up, ktorého úlohou je vyhladiť pleť a minimalizuje viditeľnosť pórov, sú založené len na pôsobenie silikónov. Vďaka nim pokožka je hladká, farebné výrobky uľahčuje distribúciu a udržiavať dlhšie. Avšak, silikóny neumožňujú koži dýchať tak, že prírodné zvlhčujúce látky produkované žliaz v epidermis, sú zachované medzi pokožkou a silikónového produktu, ktorý môže spôsobiť kontamináciu pórov, čo nakoniec vedie k tvorbe komedónov a nedokonalostí.
parabény
Tiež preslávený parabény exponát komedogenne, ale ich podiel v zložení kozmetických prostriedkov bola významne znížená po zistení ich významné karcinogénne.
Zložky, ktoré môžu prispieť k vzniku čierne bodky sú tiež niektoré prírodné produkty, ako sú niektoré oleje. To je teraz v móde používať najprirodzenejšej starostlivosť. Zabúdajú však, že aj v prírode sú dobré a zlé látky, ktorých použitie v každodennej starostlivosti môžu urobiť viac škody ako úžitku. Oleje, ktoré vykazujú výrazný komedogenne patrí predovšetkým olejov extrahovaných z olív, avokádo, mandľový olej, sezamový olej alebo ovocie Argania železa, ktorý sa bežne nazýva arganový olej.
estery
Najmä vlastnosti high-upchatiu látky sú tiež nazývané estery alebo deriváty mastných kyselín. Je potrebné spomenúť najmä pre izopropylmyristát a isopropylis palmitas, ktoré by sa malo zabrániť najmä v každodennej starostlivosti o tvár a telo.
Ak chceme, krásny a zdravý vzhľad našej pokožky, je potrebné náš dobrý zvyk starostlivom prečítaní obchody kozmetiky, menovite medzinárodné nomenklatúra kozmetických zložiek, skrátka: Inci.

Látky komedogenne, alebo čoho sa vyvarovať v kozmetike

Ak ste nedávno kúpili nový krém alebo inú tvár starostlivosť o pleť produktu, ale po krátkej dobe jej využitia, sme zistili, že stav našej pokožky zmenil a bohužiaľ to nie je zmena k lepšiemu, ale naopak, môže byť na vine za tento stav vecí, ktoré nesie zložka prítomná v použitom náš produkt, ktorý je známy komedogenne. Komedogenny, čo to znamená?

Stručne povedané, komponenta sa vyznačuje vysokou komedogennością prípade, že je náchylný k upchatiu pórov kože, čo vedie k tvorbe čierne bodky v podobe otvorené alebo zatvorené. Upchatiu pórov vedľajší účinok, pretože spôsobuje výrazné zhoršenie kože, ktorý ovplyvňuje našu náladu a sebavedomie. V ére podporovať mladosti a nesmrteľnosť, nedokonalosti sú niečo, čo treba bojovať a vyhnú sa širokým oblúkom.

Preto to, čo ingrediencie Kozmetika Bioderma, farebné i starostlivosť, by sme sa mali vyhnúť a čoho sa vyvarovať?

parafín

Na prvom mieste sú hlavne všetky druhy minerálnych olejov, takzvané parafíny prítomné v kompozícii pod takými menami ako: minerálny olej, Paraffinum Liquidum Liquidum alebo Paranum. Minerálny olej je ropný vedľajších produktov destilácie ropy. Neukazujú žiadne vlastnosti starostlivosti, slúži len k ochrane a vytvoriť pleti mastný alebo polopriesvitný film, ktorý zadržiava vodu, ktorý pomáha udržiavať optimálnu hydratáciu pokožky a zabraňuje nadmernému vyparovaniu. Pridal sa k kozmetike, najmä starostlivosť o pleť, minerálne oleje sú navrhnuté tak, aby namazať, lesk a hebkú pleť. Bohužiaľ, v mnohých prípadoch, ukáže táto zložka sa, že škodlivé pre jeho užívateľa, ktorý spôsobuje čierne bodky a zhoršenie celkového stavu pokožky.

silikóny

Parafín musí byť sprevádzaná všetkými druhmi silikónov. V súčasnej dobe je na trhu kozmetiky existuje veľa druhov silikónov, že výrobcovia používajú vo svojich výrobkoch. Ich mená, v zložení kozmetických prostriedkov, sú vývody “kužeľ” robiť to oveľa jednoduchšie rozpoznať. Silikóny nie všetky práce komedogennie, ktoré majú obaja súpera a priaznivcov. Väčšina bak make-up, ktorého úlohou je vyhladiť pleť a minimalizuje viditeľnosť pórov, sú založené len na pôsobenie silikónov. Vďaka nim pokožka je hladká, farebné výrobky uľahčuje distribúciu a udržiavať dlhšie. Avšak, silikóny neumožňujú koži dýchať tak, že prírodné zvlhčujúce látky produkované žliaz v epidermis, sú zachované medzi pokožkou a silikónového produktu, ktorý môže spôsobiť kontamináciu pórov, čo nakoniec vedie k tvorbe komedónov a nedokonalostí.

parabény

Tiež preslávený parabény exponát komedogenne, ale ich podiel v zložení kozmetických prostriedkov bola významne znížená po zistení ich významné karcinogénne.

Zložky, ktoré môžu prispieť k vzniku čierne bodky sú tiež niektoré prírodné produkty, ako sú niektoré oleje. To je teraz v móde používať najprirodzenejšej starostlivosť. Zabúdajú však, že aj v prírode sú dobré a zlé látky, ktorých použitie v každodennej starostlivosti môžu urobiť viac škody ako úžitku. Oleje, ktoré vykazujú výrazný komedogenne patrí predovšetkým olejov extrahovaných z olív, avokádo, mandľový olej, sezamový olej alebo ovocie Argania železa, ktorý sa bežne nazýva arganový olej.

estery

Najmä vlastnosti high-upchatiu látky sú tiež nazývané estery alebo deriváty mastných kyselín. Je potrebné spomenúť najmä pre izopropylmyristát a isopropylis palmitas, ktoré by sa malo zabrániť najmä v každodennej starostlivosti o tvár a telo.

Ak chceme, krásny a zdravý vzhľad našej pokožky, je potrebné náš dobrý zvyk starostlivom prečítaní obchody kozmetiky, menovite medzinárodné nomenklatúra kozmetických zložiek, skrátka: Inci.

Komentowanie zabronione.

projektowanie stron tarnów